Kurs 2018

VELKOMMEN!

Det 14. Forum for Klinisk Fysiologi arrangeres 11. – 12. januar 2018

Sted: Forskningsparken, Gaustadalléen 21, Oslo

Se program: klikk her.

Vi ser frem til å ønske velkommen til et nytt, spennende forum!
Programkomitéen


Hotellovernatting

Forumet har inngått avtale med Thon Hotel Ullevål, som har reservert hotellrom til foredragsholdere, komitemedlemmer og deltakere. Pris for standardrom inkl. frokostbuffé er 1095; -. De som ønsker å benytte seg av denne avtale bes bestille rom selv.
Frist for bestilling er 21. desember 2017.

Bestilling kan gjøres på epost ullevaalstadion@thonhotels.no eller telefonnummer 22 02 80 00. Oppgi booking nummer 24623042 ved bestilling.


Slik kommer du til Forskningsparken i Oslo

Med kollektivtransport: T-banens linje 3, 4 eller 6. Gå av på Forskningsparken stasjon. Følg skiltet gangsti til Forskningsparkens hovedinngang. Med bytrikken linje 17 eller 18, gå av på trikkestopp Forskningsparken og følg skiltet gangsti til Forskningsparken. Med flybussen; stoppested Gaustad, derfra er det 10 min å gå.

Med bil: Fra Ringveien, ta av og følg skilt mot Rikshospitalet. Deretter følger du skilt til Forskningsparken. Innkjøringen er fra Gaustadalléen, og du fortsetter ned rundt bygget til innkjøring P-hus.
Forskningsparken har gjesteparkering i P-huset, parkeringsavgift pr/dag ved betaling i automat i parkeringshuset er 250; -. Det er også mulig å forhåndskjøpe parkeringsbillett til en avgift på 200;- pr/dag. Forhåndsbetalt parkeringskort må da kjøpes i resepsjonen i hovedinngangen, før innkjøring i garasjen.